Alle recepten op een rijtje

Nougatparfait

1. Snijd de nougat in kleine stukjes. 2. Klop de slagroom, eventueel met behulp van een mixer,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gegratineerde Cranberry's

1. Was de cranberry's en doe de lelijke exemplaren weg. 2. Snijd de monchou in kleine plakjes en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Luchtige Vanillevla

1. Klop de eiwitten stijf en voeg al kloppend 1 eetlepel suiker toe. 2. Klop in een andere kom...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zoete Kroketjes Met Appel, Kaneel En Amandelspijs

1. Snijd de appels in kleine blokjes en bak deze in de pan. Blus daarna af met 1 deciliter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cordon Bleu

1. Snijd voorzichtig een soort van zakje in de kalfschnitzels waar de vulling in past. 2....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Babi Pangang

1. Snijd het vlees in repen en leg ze op een bord. 2. Kruid de repen vlees met wat peper en zout...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Coq Au Vin

1. Snij het spek in dobbelsteentjes. 2. Verhit in een pan wat boter en bak hierin de spekjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Entrecote Met Remouladesaus

1. Kook de eieren gedurende 10 minuten en hak de augurken. Laat vervolgens de kappertjes uitdruipen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sorbet Met Kwark En Aardbeien

Neem bij voorkeur boerenkwark en geslagen zoete slagroom. Gebruik een koud bindmiddel. In...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frambozensorbet Met Bitterkoekjes

In plaats van Italiaanse bitterkoekjes kunt u ook eenvijfde van de hoeveelheid gewone bitterkoekjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gegratineerde Kokosbeschuitjes Met Fruit

Verwarm de grill in 7 minuten voor op de hoogste stand. Was het fruit. Halveer de aardbeien en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinazieschotel Uit De Oven

1. Schil de aardappelen en kook ze vervolgens 15 minuten in gezouten water. Giet ze daarna af en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Braadkuiken

1. Verdeel de braadkuikens in vier stukken. Doe vervolgens zout, peper, olie, citroensap en mosterd...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Champignonragout

1. Laat de boter smelten in een pan en doe hier de bloem bij. 2. Meng de bloem en de boter op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Forelfilet Gevuld Met Ham En Champignons

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 2. Maak de forellen schoon, spoel de vis daarna vanbinnen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roerei Op Broodje

1. Dit kun je van te voren doen. Verwarm de oven voor op 100 graden. 2. Pak een ovenplaatje en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bleekselderijsoep Met Blauwe Schimmelkaas

1. Was de bleekselderij zodat deze geheel schoon in. 2. Snijd de bleekselderij vervolgens in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Preisoep

1. Meng de bouillon samen met de room goed door elkaar. 2. Zet een pan op het vuur en doe hier...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Heerlijk Wildsoepje Met Paddestoelen

1. Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in plakjes. Snijd vervolgens het vlees in stukjes. 2....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vispotje

1. Schil de aardappelen en snijd ze vervolgens in blokjes. 2. Zet een pan met water en zout op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands