Alle recepten op een rijtje
Kalkoenfricassee, Met Schorseneel Champignonsaus
Maak de schorsenelen schoon, snij ze in stukken van 5 cm en zet ze in water waar U wat citroensap...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kip Met Rode Bessensaus
Kruid het vlees met peper, zout en gember en bak ze knapperig op een matig vuur in boter, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip Met Noedels
Kook de noedels beetgaar in licht gezouten water. Snij intussen de kipfilets en de Chinese kool...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Blanke Botersaus [bij Witte Vis]
Hak de sjalotten, selder en knoflook grof en doe alles in een kookpan. Overgiet met de wijn,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Knolselder Roomsaus [bij Wit Vlees]
Snij de knolselder in plakken, ontdoe ze van de ruwe schil en snij het vruchtvlees in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pesto [klassieker Bij Pasta's]
Rooster eerst de pijnboompitten in een droge pan zonder vetstof. Scheur de blaadjes basilicum en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Normandische Saus [bij Vis]
Maak een blonde roux met de boter, bloem en de visfumet, blijf flink roeren met de garde om...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Zoete Paprikasaus [bij Vlees]
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's en snij ze samen met de ui en selder in zeer fijne...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Knoflooksaus [bij Lamsvlees]
Doe de knoflookteentjes ongepeld in een pannetje, giet koud water bij en breng aan de kook, laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Mousseline Van Krab [bij Grillades]
Klop de eierdooiers schuimig op een laag vuurtje, klop er, de witte wijn en een scheutje krabbensap...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Currysaus [op Grootmoeders Wijze]
Snijd de appel, ui, selder en knoflook in brunoise en stoof ze aan in wat boter en olie tot ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Bearnaisesaus [Klassieker Bij Steak]
Doe het water, wijnazijn, sjalotje en de helft van de dragon in een pannetje en breng aan de kook,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Bordelaisesaus [bij Vlees]
Kruid het vlees met peper en zout en bak het mooi aan in boter, draai het vuur laag en laat onder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Choronsaus [bij Vis & Vlees]
Klop de eierdooiers met de azijn en het water op een zacht vuurtje tot ze schuimig en gaar zijn....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tomatensaus [Klassieke Bereiding]
Smelt een klont boter en fruit daarin de sjalotten en knoflook, blus met de kippenbouillon en breng...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Groene Pepersaus [bij De Meeste Vleessoorten]
Bak het vlees (hier steak) naar wens. Haal uit de pan en hou warm. Giet het overtollige vet weg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Maderasaus [Klassieker Bij Rundertong]
Stoof de wortel en ui even aan in hete olie en wat boter, voeg de tomaten toe en laat even...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Mosterdsaus [bij Varkensvlees]
Smelt de boter op een laag vuur en fruit hierin de sjalot zonder te laten verkleuren. Schenk de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Bechamelsaus [basissaus]
Smelt de boter (niet laten bruinen) en strooi er de bloem in. Zet het vuur laag en laat al roerend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Peperroomsaus [bij Vleesgerechten]
Doe de olie in een grote pan (liefst met antiaanbaklaag) en fruit hierin de ui, knoflook, spek en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken