Alle recepten op een rijtje

Spirelli Met Scampi & Victoriabaars

Ontdoe de scampi's van hun "jasje", verwijder het darmkanaaltje en hou apart. Stoof de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spirelli Met Krokante Spekjes

Smelt een klontje boter en bak hierin de spekjes mooi krokant. Kook de pasta al denté, giet af...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spaghetti Carbonara

Snijd de pancetta in dunne reepjes en bak deze goudgeel aan in wat olijfolie, laat de ui en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Heerlijke Pasta Met Tomaat & Basilicum

Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Nantuasaus [bij Visgerechten]

Hak de krabbetjes of kopjes en stoof deze flink aan in olijfolie, voeg na 5 minuten de groenten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zoetzure Saus [bij Vlees & Rijstgerechten]

Meng het ananassap, tomatenpuree, ketchup, azijn, limoensap, suiker en sojasaus flink door...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pistachesaus [bij Vlees]

Ontvel de tomaten en snij ze in stukjes. Stoof ze samen met de gesnipperde ui aan in boter. Voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Jagersaus [bij Vlees, Vooral Wild]

Smelt een flinke klont boter in een pan en fruit daarin de champignons en de sjalot enkele minuten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Paprika Roomsaus [voor Gevogelte]

Ontpit de paprika's en snij ze in de lengte in reepjes, snij er vervolgens met een breed mes de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomatensaus

Verhit wat olijfolie en fruit daarin de fijngesnipperde ui en knoflook, als deze mooi glazig zijn...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Preiroom Saus [voor Alle Visgerechten]

Stoof de fijngesnipperde prei in boter tot hij glazig wordt en blus met de jenever, laat even...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spaghetti Saus

Doe alle "apart" ingrediënten in een cutter of mixer en maal deze fijn tot een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Provençaalse Saus

•Snij alle groenten fijn. Laat een flinke klont boter smelten en laat daarin de ui...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Salade Van Pasta & Passievrucht

Kook de pasta al denté, giet af en spoel onder koud stromend water. Meng er de (koude)...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Cappelletti Met Tomaat & Basilicum

Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pappardelle Met Zeevruchten

Kook de mosselen zoals gebruikelijk. Pel de scampi's, kruid met peper en zout en bak ze kort in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Salade Van Pasta & Pizza

Kook de pasta al denté in licht gezouten water, giet af en spoel onder koud stromend water. Roer er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lasagne Van Land & Zee

Voor de tomatensaus: stoof de spekblokjes aan in olie, voeg dan de in stukjes gesneden wortel,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tagliatelle Met Vogelnestje

Stoof de ui en knoflook aan in wat boter en blus met de wijn, laat even inkoken. Voeg de bouillon,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Farfalle Met Kreeftensausje

Verwarm de kreeftensoep en voeg er de room aan toe, breng op smaak met wat zwarte peper en zout....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans