Alle recepten op een rijtje
Spirelli Met Scampi & Victoriabaars
Ontdoe de scampi's van hun "jasje", verwijder het darmkanaaltje en hou apart. Stoof de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Spirelli Met Krokante Spekjes
Smelt een klontje boter en bak hierin de spekjes mooi krokant. Kook de pasta al denté, giet af...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Spaghetti Carbonara
Snijd de pancetta in dunne reepjes en bak deze goudgeel aan in wat olijfolie, laat de ui en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Heerlijke Pasta Met Tomaat & Basilicum
Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Nantuasaus [bij Visgerechten]
Hak de krabbetjes of kopjes en stoof deze flink aan in olijfolie, voeg na 5 minuten de groenten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Zoetzure Saus [bij Vlees & Rijstgerechten]
Meng het ananassap, tomatenpuree, ketchup, azijn, limoensap, suiker en sojasaus flink door...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pistachesaus [bij Vlees]
Ontvel de tomaten en snij ze in stukjes. Stoof ze samen met de gesnipperde ui aan in boter. Voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Jagersaus [bij Vlees, Vooral Wild]
Smelt een flinke klont boter in een pan en fruit daarin de champignons en de sjalot enkele minuten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Paprika Roomsaus [voor Gevogelte]
Ontpit de paprika's en snij ze in de lengte in reepjes, snij er vervolgens met een breed mes de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tomatensaus
Verhit wat olijfolie en fruit daarin de fijngesnipperde ui en knoflook, als deze mooi glazig zijn...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Preiroom Saus [voor Alle Visgerechten]
Stoof de fijngesnipperde prei in boter tot hij glazig wordt en blus met de jenever, laat even...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spaghetti Saus
Doe alle "apart" ingrediënten in een cutter of mixer en maal deze fijn tot een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Provençaalse Saus
•Snij alle groenten fijn. Laat een flinke klont boter smelten en laat daarin de ui...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Salade Van Pasta & Passievrucht
Kook de pasta al denté, giet af en spoel onder koud stromend water. Meng er de (koude)...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Cappelletti Met Tomaat & Basilicum
Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Pappardelle Met Zeevruchten
Kook de mosselen zoals gebruikelijk. Pel de scampi's, kruid met peper en zout en bak ze kort in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Salade Van Pasta & Pizza
Kook de pasta al denté in licht gezouten water, giet af en spoel onder koud stromend water. Roer er...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Lasagne Van Land & Zee
Voor de tomatensaus: stoof de spekblokjes aan in olie, voeg dan de in stukjes gesneden wortel,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Tagliatelle Met Vogelnestje
Stoof de ui en knoflook aan in wat boter en blus met de wijn, laat even inkoken. Voeg de bouillon,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Farfalle Met Kreeftensausje
Verwarm de kreeftensoep en voeg er de room aan toe, breng op smaak met wat zwarte peper en zout....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans